OVER ONS

/OVER ONS
OVER ONS 2020-10-18T19:02:13+01:00

Benelux NDT (diktemeter.com)  is een technisch handelsbedrijf voor Niet Destructief Onderzoek. Producten van hoge kwaliteit worden geïmporteerd uit verschillende landen en primair gedistribueerd in de Benelux landen.

Met jarenlange ervaring op het gebied van NDO en industriële kwaliteitscontrole,  bieden wij een betrouwbare- en “no-nonsens” oplossing waarbij het belang van de klant voorop staat. De ervaring heeft geleerd dat NDO vaak om een stukje toegevoegde waarde vraagt naast de te leveren standaard producten. Daarom maakt Benelux NDT gebruik van specialisten op het gebied van elektronica en software om kleine projecten te kunnen realiseren en zodoende onze klanten een goede totaaloplossing te kunnen bieden.

Ons doel is onze klanten voorzien van kwalitatief goede (laag)diktemeters, tegen een concurrerende prijs en uit voorraad leverbaar of met een korte levertijd. Bestellingen van voorraad artikelen voor 12.00 uur, worden dezelfde dag verstuurd.

Maatwerk cursussen en training ultrasoon techniek

Door onze lange ervaring in de meest uiteenlopende toepassingen kan  specifieke en bedrijfsgerichte training worden gegeven op een bepaald gebied of om productietiecontrole goed te laten uitvoeren. Voor standaard Level 1 of Level 2 cursussen verwijzen wij naar de bekende opleidingen.

× Whatsapp ons!