OVER ONS

/OVER ONS
OVER ONS 2017-08-23T12:26:30+02:00

Oprichter Ing. Frans M.Tollenaar – gediplomeerd electronicus en sterke affiniteit met werktuigbouwkunde – 35 jaar ervaring in verkoop en begeleiding van industriële instrumentatie – internationale projectervaring in Europa, USA, China, Japan en het Midden Oosten.

Inspection Technology Europe is een technisch handels- en adviesbureau voor Niet Destructief Onderzoek, Inspectie en Kwaliteitscontrole. Producten van hoge kwaliteit worden geïmporteerd uit verschillende landen en primair gedistribueerd en geïnstalleerd in de Benelux landen.

Met bijna 35 jaar ervaring op het gebied van NDO en industriële kwaliteitscontrole, begonnen met AIMS NDT in Bloemendaal bieden wij een betrouwbare- en “no-nonsens” oplossing waarbij het belang van de klant voorop staat. De ervaring heeft geleerd dat NDO vaak om een stukje toegevoegde waarde vraagt naast de te leveren standaard producten.

Allied Engineers is een samenwerking van Inspection Technology Europe BV met specialisten op het gebied van elektronica, software en mechanica om kleine tot middelgrote projecten te kunnen realiseren binnen en buiten de Benelux en zodoende de klant een goede totaaloplossing te kunnen aanbieden.

Maatwerk cursussen en training ultrasoon techniek

Door onze lange ervaring in de meest uiteenlopende toepassingen kan met een minimum aan ballast specifieke en bedrijfsgerichte training worden gegeven op een bepaald gebied of om productietiecontrole goed te laten uitvoeren. Voor standaard Level 1 of Level 2 cursussen verwijzen wij naar de bekende opleidingen.

Advies en begeleiding bij projecten

Veel bedrijven hebben niet alle benodigde kennis (meer) in huis om projecten op het gebied van materiaalonderzoek, (in lijn)meten en inspecteren vlot en zonder problemen op te zetten.

Inspection Technology Europe kan op projectbasis assisteren bij het traject van offerte aanvragen tot installatie, waarbij de klant uiteraard de uiteindelijke keuze heeft in de aan te schaffen apparatuur.

Gebruikte apparatuur

Wij hebben af en toe gebruikte NDO en Inspectie apparatuur. Raadpleeg ons en wij kunnen snel adviseren of wij iets kunnen aanbieden.

× Whatsapp ons!