,

DeFelsko PosiTest PC Powderchecker



Prijs op aanvraag

Exclusief btw en verzendkosten.

Voor het meten van de laagdikte van niet uitgeharde poedercoatings met behulp van contactloze ultrasone technologie om een ​​uitgeharde laagdikte te voorspellen.

 

DeFelsko PosiTest PC Powderchecker

DeFelsko PosiTest PC Powderchecker, bepaalt contactloos de uiteindelijke dikte van de nog niet uitgeharde poedercoating. Een eenvoudig en professionele coating meter.

De PosiTest PC Powder checker is ideaal voor het meten van de laagdikte van niet uitgeharde poedercoatings. De Powder Checker komt  niet in contact met de coating en voldoet aan ASTM D7378.

De geavanceerde non-contact ultrasoon technologie maakt het mogelijk te meten op kleine buizen, afwijkende vormen en bewegende delen. De draadloze meetkop communiceert met het basisstation tot 10 meter afstand, er is geen kabel die het aangebrachte poeder kan beschadigen.

Voor de meeste poeders is er geen kalibratie vereist. Voor uitzonderingen is er een eenvoudige 1-en 2 punts kalibratie mogelijk. Met USB poort voor snelle en eenvoudige aansluiting op een pc.

De PosiTector PC Powder checker is zeer goed beschermd tegen oplosmiddel, zuur, olie, water en stof.

Voor accessoires klik hier

 

PosiTector PC powder checker DeFelsko

Download

🔸Waarom niet-uitgehard poeder meten?

Coatings moeten binnen specifieke droge laagdikte-specificaties vallen. Te dunne coatings bieden onvoldoende bescherming, terwijl te dikke coatings materiaalverspilling en productievertragingen veroorzaken.

Laagdiktes meten tijdens het droogproces maakt het mogelijk om corrigerende maatregelen te nemen terwijl de coating nog nat is. Dit vermindert materiaalverspilling en optimaliseert het productieproces.

🔸Hoe werkt het?

De sonde gebruikt ultrageluid vanuit de lucht om aangebracht poeder in enkele seconden niet-destructief te analyseren.

🔸Kan de PosiTest PC in online toepassingen worden gebruikt?

Jazeker! De PosiTest PC is perfect geschikt voor online toepassingen. De meter kan:

  • Positie- en meetgegevens streamen via de USB-poort.
  • Geïntegreerd worden in online, geautomatiseerde applicaties.

🔸Geeft de PosiTest PC afdrukken of kuiltjes in het poeder?

Wees gerust, de PosiTest PC is een contactloze meter. Dit betekent dat er geen afdrukken of kuiltjes in het poeder achterblijven tijdens het meten.

🔸Moet ik het instrument stil houden tijdens de meting?

In tegenstelling tot andere meters, presteert de PosiTest PC juist beter bij lichte beweging.

🔸Kan de PosiTest PC gegevens opslaan of afdrukken?

Ja. De PosiTest PC kan tot 999 metingen in één batch opslaan. Opgeslagen metingen kunnen worden gedownload naar PosiSoft Desktop software voor registratie en controle.